Deprecated: Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in /home/mediavitawesterbork.nl/httpdocs/wp-content/themes/mediavitawesterbork/inc/functions.php on line 271

Het lidmaatschap van MEDIA VITA staat in principe open voor iedereen die op constructieve wijze wil meewerken aan de verder uitbouw en opbouw van de sociëteit.

Het lidmaatschap van MEDIA VITA staat in principe open voor iedereen die op constructieve wijze wil meewerken aan de verder uitbouw en opbouw van de sociëteit.
Samen vorm geven aan en inbreng en betrokkenheid van alle leden.
De contributie bedraagt € 120,- pp.per jaar.
Bij aanmelding gedurende het eerste halfjaar is het volle lidmaatschap verschuldigd, bij aanmelding na 1 juli de helft.
Restitutie van lidmaatschapsgelden vindt in principe niet plaats, tenzij hiertoe dwingende redenen zijn, zulks ter beoordeling van het Bestuur.
Nieuwe leden zijn welkom bij Sociëteit Media Vita Westerbork, opgericht in januari 2009. De sociëteit telt ruim 50 leden.
Bij de oprichting was de doelstelling “het opdoen van nieuwe kennis en nieuwe kennissen” en dit doel is ruimschoots bereikt.
De leden komen twee keer per maand bij elkaar in Brasserie Diggels.
Lidmaatschap van de sociëteit staat open voor mannen en vrouwen.
De meeste leden wonen in en om Westerbork en het zijn allemaal 50-plussers.
Elke maand is er een interessante lezing die voor nieuwe kennis zorgt op het gebied van kunst, architectuur, filosofie, muziek, natuur, literatuur, enzovoort.
En elke maand is er een gezellige dineravond waar men meer gelegenheid heeft om elkaar beter te leren kennen.
Ook de jaarlijkse kookworkshops zijn zeer in trek.
Misschien heeft u wel eens overwogen om lid te worden van Sociëteit Media Vita en misschien is het tijd om die stap nu te zetten. U bent van harte welkom om eens te komen sfeerproeven op een lezingavond en/of een dineravond, waarna u een besluit kunt nemen over lidmaatschap.

Wilt u lid worden of sfeer proeven neem dan contact op via secretariaatMV@kpnmail.nl